Wat kan ik?

U kunt bij mij terecht voor het schrijven, herschrijven of redigeren van onder andere webteksten, brochures, folders, rapportages, (digitale) nieuwsbrieven, advertenties en artikelen voor in kranten en/of tijdschriften.

Ook kan ik teksten toetsen op leesbaarheid, correct taalgebruik en begrijpelijkheid. Wat zegt de tekst, hoe komt deze over? Begrijpt de lezer de tekst zoals zij bedoeld is? Merkt u dat uw teksten vaak niet goed begrepen worden? Krijgt u vaak vragen over de informatie op uw website of in uw brochure? Dan is er wellicht iets te verbeteren op dit gebied. Mag ik eens met u meekijken?

Vindt u het moeilijk om te bedenken hoe u uw klanten het best bereikt? Kunt u niet goed kiezen tussen het uitsturen van een nieuwsbrief of het plaatsen van een advertentie in de krant? Ook hier kan ik u bij van dienst zijn. Ik geef een passend advies waar welke informatie zinvol is.

Daarnaast schrijf en redigeer ik cv’s, sollicitatiebrieven en online profielen. Handig bijvoorbeeld voor particuliere opdrachtgevers die op zoek zijn naar een nieuwe baan.

Bovenstaande opsomming is lang niet volledig. Teksten zijn op zoveel plaatsen nodig en moeten zo vaak verbeterd en aangepast worden, dat er mogelijkheden te over zijn voor een tekstschrijver. Ik wissel hierover graag een keer met u van gedachten.